Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camda yürümek

Rüyada camda yürümek

Rüyada camda yürümek ister istemez çok üzüleceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, yolculuğa çıkmaya, kötü gününden de geri duracağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına işaret eder.

Rüyada camda yürümek gördüyseniz:

  • İlişkilerin reformize olması gerekiyor.

Rüyada camda yürümek hasret giderileceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada cam kırıklarının üstünde yürümek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, üzüntülerinin biteceğine inanılır.

Rüyada camların üzerinde yürümek bolluğun ve verimin de artacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada camların üstünde yürümek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, doğru haber almaya, daha temkinli ve garantici olacağına delalettir.

Rüyada cam kırıklarında yürümek varlık içinde yokluk çekileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam üzerinde yürümek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine inanılır.

Rüyada kırık cam üzerinde yürümek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, muradın olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments