Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba camını kırık görmek

Rüyada araba camını kırık görmek

Rüyada araba camını kırık görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada araba camını kırık gördüyseniz:

  • Evde yaşanan sorunların ya da yaşadığınız yerdeki bir problem tekrar tanımlanabilir.

Rüyada araba camını kırık görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada camları kırık araba görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada kırık araba camı görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada camı kırık araba görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada araba camı kırık görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık cam görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kırıkları üzerinde yürümek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırığı toplamak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments