Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastane önünden geçmek

Rüyada hastane önünden geçmek

Rüyada hastane önünden geçmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, neşesinin de yerine geleceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, bir yere taşınmaya, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, onlardan medet umacağına yorulur.

Rüyada hastane önünden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da genelde ilişkilerle ilgili ilginç bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada hastane önünden geçmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılanların önünden geçmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın önünden geçmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, mesleğinde atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada caminin önünden geçmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, hayatını yoluna koymaya delalet eder.

Rüyada cami önünden geçmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık önünden geçmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine rivayet eder.

Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments