Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek

Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek

Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek gördüyseniz:

  • Sizi garantiye aldığını düşünen, istediklerini yaptırmak veya elde etmek için blöf veya duygusal şantajlar yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada namaz kılanların önünden geçmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek çaresiz durumlarda kalacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılanın önünden geçmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, kısa süre içinde engelleneceğine yorulur.

Rüyada hastane önünden geçmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, yoğun duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kötü halin son bulacağına işarettir.

Rüyada mezarlığın önünden geçmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada caminin önünden geçmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yalan söyleyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kahvehane önünden geçmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments