Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin minaresine çıkmak

Rüyada caminin minaresine çıkmak

Rüyada caminin minaresine çıkmak yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yüksek mertebeye geleceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, birçok dertle muhatap olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına işaret eder.

Rüyada caminin minaresine çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hafife almamalısınız.

Rüyada camii minaresine çıkmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada caminin minaresine çıkmak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulur.

Rüyada cami minaresine çıkmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami minaresinden düşmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami ve minare görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, günbegün kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada üç minareli cami görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami minaresine çıktığını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada iki minareli cami görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments