Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, bol kazanç elde edeceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye işaret etmektedir.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek takdir edileceği işler yapacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, zengin bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan minare görmek bol bol moral depolanacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek tüm isteklerine kavuşacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada yıkılmış minare görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına inanılır.

Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına inanılır.

Rüyada minare yıkılmak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments