Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami minaresinin eğildiğini görmek

Rüyada cami minaresinin eğildiğini görmek

Rüyada cami minaresinin eğildiğini görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, bunu şeref sayacağına rivayet eder.

Rüyada cami minaresinin eğildiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan veya belli tekliflerle ilgili sözler vermeden önce, olayları detayıyla gözden geçirmelisiniz.

Rüyada cami minaresinin eğildiğini görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada minarenin eğildiğini görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada evin eğildiğini görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada yere eğilmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, çok sağlıklı olunacağına, sıkıntılardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada ağzı eğilmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın eğildiğini görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçların eğildiğini görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin önünde eğilmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments