Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı ağzında durmak

Rüyada kapı ağzında durmak

Rüyada kapı ağzında durmak eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, üzgün ve karamsar olacağına rivayet eder.

Rüyada kapı ağzında durmak gördüyseniz:

  • Toplum içinde yıkıp, devireceğiniz şeylerle başkalarına da zarar verebilirsiniz.

Rüyada kapı ağzında durmak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, işsiz kalmaya delalet etmektedir.

Rüyada kapı önünde durmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kapının önünde durmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapıda durmak gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, giden birinin geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada caminin kapısında durmak ününü ülke dışına taşıyacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda durmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, dünya malına kavuşulacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tuvalette namaza durmak ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada suyun üzerinde durmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, şan şöhret kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments