Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin kapısını görmek

Rüyada caminin kapısını görmek

Rüyada caminin kapısını görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada caminin kapısını gördüyseniz:

  • Yeni bir konuma erişebilirsiniz.

Rüyada cami kapısı açmak geçim için verdiği savaşın kızışacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami kapısı görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami kapısında beklemek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına yorulmaktadır.

Rüyada caminin kapısını açmak başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada cami kapısında dua etmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine delalet eder.

Rüyada cami kapısını temizlemek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kul hakkına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami kapısını açmak fakirleşeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada cami kapısından girmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments