Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıda durmak

Rüyada kapıda durmak

Rüyada kapıda durmak zararını tamamen kapatacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kapıda durmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi güvende tutacak maddi eğilimlere hız kazandırmalısınız.

Rüyada kapının önünde durmak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kapı ağzında durmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Rüyada kapı önünde durmak atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulur.

Rüyada caminin kapısında durmak yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıda durmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada arabayı durdurmaya çalışmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar başında durmak zorlukları teker teker aşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments