Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camın kırılmış olduğunu görmek

Rüyada camın kırılmış olduğunu görmek

Rüyada camın kırılmış olduğunu görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına alamet etmektedir.

Rüyada camın kırılmış olduğunu gördüyseniz:

  • Birlikte özel vakit geçirmek istediğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada cam kavanoz kırılması görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına inanılır.

Rüyada araba camının kırıldığını görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış cam parçaları görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, yakın akrabadan gelecek habere, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin camlarının kırıldığını görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam kırılma sesi duymak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada cam sürahinin kırıldığını görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam bardağın elinde kırıldığını görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments