Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camii minaresine çıkmak

Rüyada camii minaresine çıkmak

Rüyada camii minaresine çıkmak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, hayatının yoluna gireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, işlerine yeni işler katacağına inanılır.

Rüyada camii minaresine çıkmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz doğru seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada caminin minaresine çıkmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami minaresine çıkmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camii minaresine çıkmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami ve minare görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada minare cami görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına tabir olunur.

Rüyada üç minareli cami görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada minaresi olmayan cami görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, endişelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada minareli cami görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments