Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minareli cami görmek

Rüyada minareli cami görmek

Rüyada minareli cami görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada minareli cami gördüyseniz:

  • Teknolojik aletler alabilir veya farklı alanlarda teknolojiden yararlanabilirsiniz.

Rüyada yeşil minareli cami görmek başarılar elde edileceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, iyi şeyler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada caminin minaresini görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç minareli cami görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada cami minaresinin eğildiğini görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada minare cami görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, beklentilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada minaresi olmayan cami görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, eğitim hayatında başarıların artacağına tabir olunur.

Rüyada cami minaresine çıkmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments