Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kusmak

Rüyada altın kusmak

Rüyada altın kusmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına delalettir.

Rüyada altın kusmak gördüyseniz:

  • Doğrulardan korkmamalısınız.

Rüyada altın kusmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada zehir kusmak bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yediklerini kusmak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada içki içip kusmak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, yeni bir çevre edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mürekkep kusmak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada pirinç kusmak ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir kusmak yani babasına benzeyeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mide bulantısı ve kusmak işlerin büyüyeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments