Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç kusmak

Rüyada pirinç kusmak

Rüyada pirinç kusmak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada pirinç kusmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmak üzere olan pek çok durumun, olanağın ya da seçeneğin farkında olmalısınız.

Rüyada pirinç pilavı kusmak maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine inanılır.

Rüyada pirinç kusmak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirinç tarlasında yürümek bir akrabadan hata görüleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına delalet eder.

Rüyada pirinç süpürmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç ve fasulye görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada pirinç dolma görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada pakette pirinç görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ pirinç görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments