Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yediklerini kusmak

Rüyada yediklerini kusmak

Rüyada yediklerini kusmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Rüyada yediklerini kusmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle veya meslektaşlarınızla iş birliği içerisine girmeniz, grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları yapmak istediklerinizi daha hızlı tamamlamanızı sağlayabilir.

Rüyada yediklerini kusmak ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yediği yemeği kusmak yolunda devam edeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına rivayet eder.

Rüyada yediğin yemeği kusmak üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına işarettir.

Rüyada yediği eti kusmak ortaklıkların bozulacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, kazancının iki kat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yediğini kusmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine işarettir.

Rüyada yedikleri kusmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok kusmak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kusmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments