Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide terlik görmek

Rüyada camide terlik görmek

Rüyada camide terlik görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına tabir olunur.

Rüyada camide terlik gördüyseniz:

  • Bir yandan hayranlık uyandırırken, bir yandan da kıskanılabilirsiniz.

Rüyada camide terlik kaybetmek bolluğun ve bereketin artacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına yorulur.

Rüyada camide terlik görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına işarettir.

Rüyada küçük terlik giymek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet eder.

Rüyada çorapsız terlik giymek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada açık terlik görmek istediği oranda da eğleneceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada önü açık terlik giymek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada suda terlik görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine işarettir.

Rüyada terlik yemek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, durumunuzun iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments