Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda terlik görmek

Rüyada suda terlik görmek

Rüyada suda terlik görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, ekmek bulamayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda terlik gördüyseniz:

  • Kıskançlığa veya inatlaşmaya bağlı uyumsuzluklar ya da anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada suda terlik kaybetmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda terlik görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına delalettir.

Rüyada terlik yıkadığını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına yorulur.

Rüyada terliğinin eşini kaybetmek işinin gücünün yaver gideceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüylü terlik görmek zafer ve zenginlik getireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına delalet etmektedir.

Rüyada lastik terlik görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada terliğin kaybetmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına işarettir.

Rüyada taşlı terlik görmek rahat bir hayata adım atılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments