Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide evliya görmek

Rüyada camide evliya görmek

Rüyada camide evliya görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, mal mülk edineceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına inanılır.

Rüyada camide evliya gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınız sizden fayda sağlama niyetinde olabilir.

Rüyada camide evliya görmek kredi çekileceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada evliya türbesine gitmek bilakis malının çoğalacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına delalet eder.

Rüyada evliyayı öpmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada evliyayı ziyaret etmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza delalettir.

Rüyada evliyadan hediye almak aile saadetinin de artacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evliyayla konuşmak rakiplerin geride bırakılacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliya yüzü görmek kazalardan, belalardan korunacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, yeni yollara girileceğine inanılır.

Rüyada evliyanın duasını almak musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments