Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyayı öpmek

Rüyada evliyayı öpmek

Rüyada evliyayı öpmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet eder.

Rüyada evliyayı öpmek gördüyseniz:

  • Açıkça ortada olan şeylerin dile getirilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada bir evliyanın elini öpmek rakiplerin geride bırakılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, kötü haberler alacağına inanılır.

Rüyada evliyayı öpmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliya öpmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada evliyanın elini öpmek esenlik bulacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada evliya elini öpmek kısmetlerinin bol olacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evliya eli öpmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet eder.

Rüyada evliya birinin elini öpmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada evliyanın duasını almak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, hayıflanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments