Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü çeşme görmek

Rüyada bir sürü çeşme görmek

Rüyada bir sürü çeşme görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü çeşme gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen durumlarla karşılaşırsanız aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada bir sürü çeşme görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Rüyada tuvalette çeşme görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına yorulur.

Rüyada akmayan çeşme görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbede çeşme görmek işinin de hep yürüyeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmede yıkanmak kendisine ev alacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, parasının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmede ayaklarını yıkamak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine inanılır.

Rüyada dilek çeşmesi görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, işlerinin azalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada akan çeşme görmek kariyerinin yükseleceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments