Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami ve su görmek

Rüyada cami ve su görmek

Rüyada cami ve su görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada cami ve su gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamaları bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Rüyada suyun içinde cami görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada cami avlusunda su görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Rüyada caminin içinde su görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, zenginliğini kaybedeceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına delalet eder.

Rüyada caminin sular altında kaldığını görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami çeşmesinden su içmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük yenilikler yapacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada su altında cami görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada cami avlusunda su içmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusundan su içmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments