Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin içinde su görmek

Rüyada caminin içinde su görmek

Rüyada caminin içinde su görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada caminin içinde su gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi takip edin.

Rüyada cami içinde su görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde cami görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada caminin içinde su görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami içinde mezar görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami içinde bulunmak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada caminin içinde uçmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada caminin içinde koşmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Rüyada cami içinde koşmak hayata karşı bakışının değişeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments