Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin resmi çizmek

Rüyada güvercin resmi çizmek

Rüyada güvercin resmi çizmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada güvercin resmi çizmek gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

Rüyada güvercin resmi çizmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, güzelleşeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına inanılır.

Rüyada kendi resmini çizdirmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, ağız tadından olacağına delalet eder.

Rüyada kelebek resmi çizmek çok zor günler geçirileceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine alamet eder.

Rüyada bebek resmi çizmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık resmi çizmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada kedi resmi çizmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil resmi çizmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Rüyada çiçek resmi çizmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, memur ise terfi edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments