Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minarenin yıkıldığını görmek

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, neşesini kaybedeceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada minarenin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan planlı olmanız gerekiyor.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, daima ona hürmet göstereceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada minare yıkılmak yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına delalettir.

Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan minare görmek şansın çalışmaya başlayacağına, yuva kuracağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments