Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek

Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek

Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, maddi kriz yaşanacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, büyük bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada minarelerin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Hızlı davranmamak gerekiyor.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada minare yıkılması görmek dayanışma içinde kalacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada yıkılmış minare görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada minare yıkılmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlığının geri geleceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet eder.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, imkânların günden güne azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments