Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılmış minare görmek

Rüyada yıkılmış minare görmek

Rüyada yıkılmış minare görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, dünya malının çoğalacağına, içinin hafifleyeceğine, şöhretli biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkılmış minare gördüyseniz:

  • Gözünüz kulağınız açık olsun.

Rüyada minare yıkılması görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılmış minare görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, kendisine kızacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yıkılan minare görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına delalettir.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kendi işinin sahibi olacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalettir.

Rüyada minare yıkılmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments