Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami minaresi görmek

Rüyada cami minaresi görmek

Rüyada cami minaresi görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, başarının düşeceğine yorulur.

Rüyada cami minaresi gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Rüyada cami ve minare görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada camii minaresine çıkmak kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada üç minareli cami görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada cami minaresine çıkmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, geçmişini arkada bırakacağına, amacına ulaşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada cami minaresinden düşmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ailesini kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments