Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusunda görmek

Rüyada cami avlusunda görmek

Rüyada cami avlusunda görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yaşamına bakacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada cami avlusunda gördüyseniz:

  • Belli konulara sabit fikirli yaklaşmanın ya da ısrarcı olmanın faydasını görmeniz zor olabilir.

Rüyada cami avlusu temizlemek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusunda gezmek herkesi doğru yola çağıracağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak kendisine kızacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına rivayet eder.

Rüyada cami avlusunu yıkamak deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada camii avlusu görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine delalettir.

Rüyada caminin avlusunu görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami avlusunu temizlemek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusunda uyumak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments