Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini cami avlusunda görmek

Rüyada kendini cami avlusunda görmek

Rüyada kendini cami avlusunda görmek borçlarının da kapanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalet eder.

Rüyada kendini cami avlusunda gördüyseniz:

  • Daha sonra herşeye farklı bakacaksınız.

Rüyada cami avlusunda köpek görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına işarettir.

Rüyada cami avlusunda kalabalık görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalettir.

Rüyada cami avlusunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada cami avlusu görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada cami avlusunda gezmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine delalettir.

Rüyada cami avlusunda abdest almak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada cami avlusunda yılan görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada cami avlusunda yatmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments