Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusunda ağlamak

Rüyada cami avlusunda ağlamak

Rüyada cami avlusunda ağlamak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hem de çok üzüleceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kazancının daha da artacağına, stresini atacağına tabir olunur.

Rüyada cami avlusunda ağlamak gördüyseniz:

  • Dinlemenizde fayda var.

Rüyada cami avlusunda ağlamak çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına yorulur.

Rüyada caminin avlusunda namaz kılmak iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda güvercin görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada cami avlusu temizlemek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, helal kazanca sahip olunacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusunda su içmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusunu temizlemek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada cami avlusunda bebek görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına işarettir.

Rüyada cami avlusunu yıkamak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, başarılı işlere imza atılacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments