Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan atmak

Rüyada camdan atmak

Rüyada camdan atmak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, borçların sonlandırılacağına, sevdiğine kavuşacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada camdan atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını yakınen takip etmelisiniz.

Rüyada kırık cam atmak borçların ve dertlerin biteceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini camdan atmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada camdan adam atmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok güzel adımlar atılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını camdan atmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada cam bardak atmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, adeta sinirden küplere bineceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada kedi camdan atmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işarettir.

Rüyada cama yumruk atmak yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada camdan atmak hasret gidereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments