Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan birini atmak

Rüyada camdan birini atmak

Rüyada camdan birini atmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına alamet eder.

Rüyada camdan birini atmak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda maddi olarak biraz fazla açıldınız.

Rüyada camdan birini atmak hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına tabir olunur.

Rüyada kediyi camdan atmak yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada camdan bardak atmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada camdan eşya atmak huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına işaret eder.

Rüyada camdan atmak farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini camdan atmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi camdan atmak fakirlikten kurtulacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işarettir.

Rüyada yılanı camdan atmak insanların hayranlığını kazanacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, takdir edileceği işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments