Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır serili görmek

Rüyada çamaşır serili görmek

Rüyada çamaşır serili görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kendisine olan güvenin artacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kindar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamaşır serili gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın veya bazı işlerinizin ortaya çıkan yeni bilgilere ya da gelişmelere göre yenilenmesi gerekebilir.

Rüyada ipe serilmiş çamaşır görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada ipte serili çamaşır görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada serilmiş çamaşır görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada çamaşır serili görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine alamet eder.

Rüyada serilmiş buğday görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada serili halı görmek hem çok mutlu olacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serilmiş yatak görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada yere serili yatak görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments