Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serilmiş çamaşır görmek

Rüyada serilmiş çamaşır görmek

Rüyada serilmiş çamaşır görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada serilmiş çamaşır gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlara girmek istemiyorsanız çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada ipte serili çamaşır görmek sağlığının kötüye gideceğine, hayallerinin söneceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işarettir.

Rüyada serilmiş çamaşır görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada çamaşır serili görmek adının ülke dışında yayılacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada ipe serilmiş çamaşır görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada serili seccade görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı halı serildiğini görmek kazancın daha da arttırılacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada serili buğday görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, emellere ulaşılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada halı serildiğini görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments