Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serilmiş yatak görmek

Rüyada serilmiş yatak görmek

Rüyada serilmiş yatak görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serilmiş yatak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki veya sevgi temalı ilişkilerinizdeki olumlu gelişmeler özel yaşamınızı renklendirebilir.

Rüyada serilmiş yatak görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada serili yatak görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada serili yataklar görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada yerde serili yatak görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada yere serilmiş yatak görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yere serili yatak görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak serip yatmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyizinin serildiğini görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments