Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külçe altın tutmak

Rüyada külçe altın tutmak

Rüyada külçe altın tutmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, huzur ve şifa bulacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, fakirlerin güleceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına yorulur.

Rüyada külçe altın tutmak gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Rüyada külçe altın tutmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, maddi açıdan ferahlamaya delalet eder.

Rüyada külçe altın yapmak şansın yüze güleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada altın külçe görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada külçe altın satmak planlarının bozulacağına, de rahatının yerine geleceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada külçe altın vermek çok büyük bir mutluluk duyacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine alamet eder.

Rüyada külçe altın bulmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, gelirinin sürekli olacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada külçeyle altın görmek bir uzmana başvurulacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada külçe altın aldığını görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, takdir edilen kişi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments