Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın köprü görmek

Rüyada altın köprü görmek

Rüyada altın köprü görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada altın köprü gördüyseniz:

  • Başak erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada köprü altında saklanmak sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada köprünün altında kalmak asla yüksünmeyeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına inanılır.

Rüyada köprü altında olmak iş yeri sahibi olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalettir.

Rüyada köprü altında görmek günah işleyeceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprü altında durmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine yorulur.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada altın köprü görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, dertlerine derman bulacağına alamet eder.

Rüyada köprü altından geçmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments