Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolyeler görmek

Rüyada altın kolyeler görmek

Rüyada altın kolyeler görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, refaha erişileceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kolyeler gördüyseniz:

  • Kendinize bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada erkeğin boynunda altın kolye görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulur.

Rüyada altın kolye görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada altın kolye yutmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük ve kolye bulmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada altın kolye ve yüzük görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kolyenin kopmasını görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada altın ve gümüş kolye görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments