Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolye görmek

Rüyada altın kolye görmek

Rüyada altın kolye görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, önünün açılacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına işarettir.

Rüyada altın kolye gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Rüyada geline altın kolye takmak sağlığının da yerine geleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kolye kopması görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada altın kolye yemek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına tabir olunur.

Rüyada isimli altın kolye görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük altın kolye görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada altın bilezik kolye takmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzük ve kolye bulmak kişinin her daim iyi anılacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments