Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalye yaptırmak

Rüyada sandalye yaptırmak

Rüyada sandalye yaptırmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, mutluluk bulacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sandalye yaptırmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar gelecek açılımlarını çeşitlendirebilir.

Rüyada kırılmış sandalye görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, mallarının eksileceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birini tekerlekli sandalyede görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sandalyeden düştüğünü görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada büyük sandalye görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, hayallerinin peşinden gideceğine delalet eder.

Rüyada sandalye oturmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandalyede uyumak kısa süreli karlar elde edileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sandalye silmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hayatının daha kolay olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni masa sandalye görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments