Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok sandalye görmek

Rüyada birçok sandalye görmek

Rüyada birçok sandalye görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada birçok sandalye gördüyseniz:

  • Tembellik eğilimlerinizle mücadele etmelisiniz.

Rüyada birçok sandalye görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, yalan söyleyeceğine rivayet eder.

Rüyada birçok hamile kadın görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birçok ünlü görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada birçok bebek doğurmak musibetlerle karşılaşmayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada birçok yıldız görmek malının artmasını sağlayacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, dertlerine çare bulacağına rivayet eder.

Rüyada birçok muhabbet kuşu görmek dileklerinin de kabul olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada birçok ayakkabı denemek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birçok balık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments