Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalyede uyumak

Rüyada sandalyede uyumak

Rüyada sandalyede uyumak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine yorulur.

Rüyada sandalyede uyumak gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Rüyada sandalyede uyumak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz masa sandalye görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında sandalye taşımak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandalye görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada özürlü sandalye görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada masa sandalye almak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandalye oturmak kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada sandalye fırlatmak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, sağlığının ve moralinin bozulacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments