Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam köprü görmek

Rüyada cam köprü görmek

Rüyada cam köprü görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kıdem atlayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam köprü gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada camdan köprü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam köprü görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada köprüde görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprünün üzerinde olmak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köprü ve nehir görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada köprüden atılmak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahtadan köprü görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir köprü görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments