Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rutubet kokusu duymak

Rüyada rutubet kokusu duymak

Rüyada rutubet kokusu duymak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, kudret sahibi olacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalettir.

Rüyada rutubet kokusu duymak gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçının.

Rüyada rutubet kokusu duymak sermayenin harcandığına değeceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada rutubetli oda görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, sıhhat kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavanda rutubet görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet eder.

Rüyada rutubetli duvar görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, mutsuz ve hasta olacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada evi rutubetli görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarda rutubet görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada evin rutubetli olduğunu görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada rutubetli tavan görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments