Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon camının kırıldığını görmek

Rüyada telefon camının kırıldığını görmek

Rüyada telefon camının kırıldığını görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, büyük başarılara imza atacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret eder.

Rüyada telefon camının kırıldığını gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Rüyada telefon camının kırıldığını görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına inanılır.

Rüyada kırılmış cam bardak görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kavanoz kırılması görmek iyi habere, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yakında işlerinin aksayacağına inanılır.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, neşeleneceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada cam kırıldığını görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sıkıntılarını aşacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gözlük camı kırılmak bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada camın kırıldığını görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments