Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılma sesi duymak

Rüyada kırılma sesi duymak

Rüyada kırılma sesi duymak maddi imkanlarının çoğalacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, ayıplanacağına, çok uğraş vereceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, haram mala, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada kırılma sesi duymak gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara taşımayı bile planlamanız olasıdır.

Rüyada kırılma sesi duymak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada cam kırılması sesi duymak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kırılma sesi duymak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, yanlış yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölülerin sesini duymak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada ağlama sesleri duymak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine tabir olunur.

Rüyada şiddetli ses duymak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, gelişmelerin olacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilinmeyen ses duymak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan ses duymak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments