Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde cam kırıkları görmek

Rüyada yerde cam kırıkları görmek

Rüyada yerde cam kırıkları görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, kendisini iyi hissedeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yerde cam kırıkları gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da iş birlikleriniz sizi endişelendirebilir.

Rüyada yerde kırık cam parçaları görmek büyük problemler yaşanacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ün sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yerde cam kırıkları görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, parasının her geçen gün artacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Rüyada cam kırıkları tükürmek hayırlı kapılar açılacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından cam kırığı çıkarmak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızda cam kırıkları görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kırık cam atmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırıkları yutmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, zenginlik sahibi olunacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulur.

Rüyada camı kırık görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments