Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıklarını görmek

Rüyada cam kırıklarını görmek

Rüyada cam kırıklarını görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada cam kırıklarını gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmadığını ya da genel anlamda doğru bulmadığınızı belirttiğiniz konularda karşı taraf halen tepkisiz davranıyorsa yeni yollar denemeniz gerekebilir.

Rüyada kırık cam vazo görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada cam kırıklarını toplamak ikisinin de çok rahat edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, terfi alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık cam parçası görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalettir.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil cam kırıkları görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işarettir.

Rüyada camın kırık olduğunu görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada cam kırıklarına basmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza tabir olunur.

Rüyada cam kırığı çiğnemek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments