Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil cam kırıkları görmek

Rüyada yeşil cam kırıkları görmek

Rüyada yeşil cam kırıkları görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada yeşil cam kırıkları gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Rüyada yeşil cam kırıkları görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada cam kırığı topladığını görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, sıkıntılarının geçeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada kırık cam tabak görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada kırık cam yemek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, engellerden kurtulacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıklar görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada cam kırıkları toplamak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına tabir olunur.

Rüyada ağzında cam kırıkları olduğunu görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cam kırıkları yutmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments